Hvalpeinformationer

Vi har af og til Coton de Tuléar hvalpe til salg

Dansk Kennel Klub for hundeejere 
DKK-Uddannet opdrætter
Bomuldshund hvalp

Vi planlægger et kuld skønne hvalpe til foråret 2019

Vi planlægger et dejligt kuld cotonhvalpe til foråret 2019 efter vores smukke Sally.

Prisen for en lille uldtot er 15.000

Er du og din familie interesseret i en hvalp (helst ikke kønsbestemt, da vi ikke ved hvad storken bringer, men I kan selvfølgelig komme med et ønske) –  så kontakt os endelig på sms 22660590 eller sende en mail til christina@ohm-it.dk

Vi tager 1000,- i depositum for at stå på vores venteliste. (Vi tager kun imod seriøse henvendelser)

Når vi har Coton de tulear hvalpe

De kære små hvalpe bor hos os de første 8 uger. Efter disse uger er de gamle nok til at flytte hjemmefra. Dette er nemlig den helt rigtige alder for hvalpen at starte sit nye hundeliv hos sin nye familie. 

Se hvordan vores hvalpe kommer til verden – hundefødsel.

Når hvalpen er omkring 3-5 uger gammel, inviterer vi de kommende hvalpekøbere hjem for at se de små hvalpe, der bliver sat ca. 1½ time af til hvert besøg. De første 4-5 uger har hvalpene og moderen brug for ro, så de ikke bliver stresset af, at der kommer fremmende på besøg. Her har (køber og sælger) mulighed for at se hinanden an, og finde ud af, om vi vil fortsætte handlen. Vores kennel lægger meget stor vægt på, at vores små hvalpe havner i de rette familier, hvor der er tid og overskud til at familien udvides med endnu et familiemedlem. 

Derfor kan vi til en hver tid afvise en køber, hvis vi fornemmer at denne, ikke er den rette for en af vores hvalpe.

Omkring 6 uger er de så gamle, at jeg så småt begynder at lære dem at stå på bordet og blive børstetVed 6-7 ugers alderen kommer de ud i haven 2-3 gange om dagen. Det er noget de små hvalpe elsker, og de finder hurtigt ud af, at det er rart at tisse her. Vi tager hvalpene med ud at køre, næsten hver dag, så de bliver “dus” med at køre bil. Det er en stor fordel, når hvalpekøberne henter deres hvalp, da dette som regel sker i bil.

Alt i alt gør vi et stort arbejde for at kunne aflevere nogle sunde og stærke hvalpe.

 

Bomuldshund med hvalpe
Hvalpe der leger i haven

Hvalpekøbere

Når hvalpekøberne kommer for at afhente deres lille uldtot på 8 uger, vil dette medfølge:

– Chipmærket
– Fået første vaccination
– Fået et sundhedstjek hos vores dyrlæge Knud Stensborg. Sundhedsbog medfølger.
– En DKK stambog vil ligeledes være klar til hvalpen.
– Hvalpefoder + lidt guf medfølger til de første 14 dage
Hvalpeguide medfølger. Heri kan der læses lidt om, hvordan man passer hvalpen den første tid.
– God kontakt – også når hvalpen er flyttet hjemmefra, da vi gerne vil følge hvalpen i dens nye hjem.

En købsaftale underskrives af begge parter.

De sidste 14 dage vi har hvalpene boende her, får de hver deres eget lille tæppe, som de får med den dag de flytter hjemmefra. Det giver en god tryghed for hvalpen at få det med, når den forlader sin mor og sine søskende. Da vi gerne vil tage en rolig afsked med vores hvalpe, skal der gerne være tid til en hyggelig snak om hvalpen over en kop kaffe. Skulle hvalpekøberne få problemer med deres lille hvalp, når de kommer hjem, er de altid velkommen til at ringe og spørge om gode råd.

Vi lægger stor vægt på den rette prægning af hvalpene, og de bor i alle 8 uger i vores stue og køkken. De bliver dagligt udsat for almindelige lyde som ringklokken, telefonen og støvsugeren. Mange gange om dagen er de i menneskehænder, og da vi har 3 børn, bliver de lige fra fødslen vant til at børn kæler med dem. ( vi kan slet ikke lade være).
Da alle i familien deltager i pasningen af de små hvalpe valgte min mand og jeg at tage på DKK opdrætter kursus. Det var et rigtig spændende og lærerigt kursus, som vi fremover vil få megen glæde af når vi har hvalpe.

Kennel Dyssehøj

Aarhus, Tlf: 22 66 05 90  Email: christina@ohm-it.dk​